Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken i vinden

står helt naken i vinden

känner varenda regndroppe
solstrimma
vindpust.

de "små" sakerna
som tidigare passerat förbi
obemärkta
fyller mig nu
med helt ny glädje och värme

Jag vill alltid
stå naken
i vinden




Fri vers av KaLi
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-16 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KaLi
KaLi