Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gula dockor

Smärtpunkter
finns i Gula dockor
om söndagskvällarna
Det var det jag sa till mina barn




Övriga genrer av Demonia
Läst 372 gånger
Publicerad 2007-05-18 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Demonia