Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt magistern, men jag är inte jag

I drömmens begynnelse
skapades mitt riktiga jag

När vi möttes
växte jag
som den ni trodde att jag var

Bit för bit
inför dem jag litar på
kommer mitt sanna jag fram

Jag vill nog leva ett liv
precis som ni

 



Men jag är inte som er

 

 

 


inte ens som mig själv

 




Fri vers av aPorcupine
Läst 523 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-25 18:59



Bookmark and Share


  Novemberflickan
jag är så otroligt imponerad hur du skriver dina texter ylva att det liknar ingenting. Har säkert skrivit detta tusen gånger men det fortsätter jag å göra :\"GRYMT BRA!\" :D
var stolt över dina mästerverk ylva..pusspuss<3
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine