Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Douglas,snart 2 år


Med glimten i ögat


Mitt söta lilla barnbarn är på besök ett par dagar.
Han har glimten i ögat - gör egna buslagar
Det lockiga barnahåret som luktar så gott
är med på hans beräknande komplott
För när han lägger armarna om min hals
går jag lätt på hans påhittade vals
Men det gör jag så väldigt gärna
om än jag är hans mormor - utan hjärna




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-19 16:47



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Små barns kärlek
liknar vacker musik
i det att den
går rakt in i hjärtat
utan att ta omvägen via hjärnan.
Applåd!
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt