Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tatueringar som skrämmer

verkligheten blir med dig
vacker
inte längre behöver jag
gömma mig bakom drömmar
inga dörrar är längre stängda
utan mina masker ser du mig
är nu naken endast för dig
förutom alla mina tatueringar som gör dig
orolig och mindre som man
det är iallfall vad din blick avslöjar
mitt förflutna rycker mig i håret och ger mig
en kraftig spark i ryggen
vänder mig om
ser dig ligga sova änglalikt
smyger ut som en tjuv om natten
lämnar inga spår förutom en bit av mitt hjärta
som liksom alltid rimmar på smärta

det är vad min erfarenhet säger mig och
jag klarar inte av att säga emot




Fri vers av fröken pia
Läst 325 gånger
Publicerad 2007-05-19 19:10



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
tokmärker förstås

det tar för lång tid
att låta tatuera in texten
på min bara stjärt...
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

fröken pia