Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maria Björk. 78 15 06

Nu då Maria Björk
Jag ser att det blir rynkor i pannan och det är som att titta ner i ett gevär
Och det går av
Och ut kommer alla dessa ord
Oh det är en väldigt behaglig sida av dig, en sida jag föredrar mycket.
Det är en där skämt och skratt finns omkring
Kommer ihåg kramar i köket, ja, för att få känslor upp från golvet.
Och det var upp, upp och iväg.
Oh, men det är rätt svårt att komma ihåg det, på en dag som den här

När du har alla argument mot dig
Och du har ansiktet ner.

Men nu då Maria Björk
Oh, jag är i knipa igen, eller hur?
Jag förstod det.
För du vände dig hitåt
Fick det där tysta besvikna uttrycket
Det som jag inte kan bära.

Kan vi inte skratta och skämta om det?
Kommer ihåg kramar i köket, ja, för att få känslor upp från golvet.
Och det var upp, upp och iväg.
Oh, men det är rätt svårt att komma ihåg det, på en dag som den här
När du har alla argument mot dig
Och du har ansiktet ner.

Ja, jag är ledsen att jag var sen.
Well, Jag missade tåget och trafiken var som staden.
Men jag kan inte vara värd att hålla igång den här debatten
Som upprepas, oh när du säger att jag inte bryr mig
Men självklart, det är klart jag gör det!

Så skratt och skämt omkring
Kommer du ihåg kramar i köket, ja, för att få känslor upp från golvet?
Och när det var upp, upp och iväg?
Oh, men det är rätt svårt att komma ihåg det, på en dag som den här
Eller hur?
När du har alla argument med dig
Och du bär ansiktet högt.




Fri vers av poemthing
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-19 19:30



Bookmark and Share


  Eiler Lindh
ett fartfyllt språk som att titta ner i ett gevär
och det går av
diktens \"hurtfriska\" glädje (farten igen) döljer medvetet svagt en ångestladdad gevärspipa
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

poemthing
poemthing