Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säg den blomma som inte trivs

i skitig mylla

där kolorerad förtröstan
spirar mot avgrunds skyar

varje dags barn
vet inte att vissna
trampas ned
bli till mylla
igen

så kärvänligt
hastar
klädsamt vackert
redan där




Fri vers av aftermath
Läst 378 gånger
Publicerad 2007-05-20 00:46



Bookmark and Share


  Maud Li
Du är bra på kontraster och att effektfullt ställa saker mot varandra!
2007-05-21

  Jan Linderoth
Du komprimerar på ett skickligt sätt, det fins alltid utrymme och eftertankar kvar efter att ha läst dina texter.
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp