Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
käelek om Leon May Sora


kalla vindar

Ennu en kall vind
ennu ett kallt hopp
kan ingen setta stopp
för May.
Hon önskade så väl
att Leon var hons.
då skulle dom dansa vals
i hennes rumm.
sora och Leon är ett
riktigt kärleks par.
om May bara kunde sluta
skulle alt vara bra.
Hon anvender riktigt fula
knep för att setta
stopp för deras kärleks
pussande grej.
om Leon var Mays skullde alt
vara bra igen.
Men Leon sa \"STOPP det här
går ej jag älskar Sora inte dej\"
sedan dess har honn ej sets
bara för att Leon sa \"nej jag älskar inte dej\"




Övriga genrer av Oskar Berg
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-20 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oskar Berg