Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vernissage

Jag tänker på
flickan
inscreenad i glaset
musiken
som bygger små glasskulpturer
hunden utanför
hur vi går
genom galleriet
in i en film
om att vara hemlös hemma
att tystnaden i kvinnans ögon
sipprar som kallt vatten
genom kroppen
Och jag vet
att jag inte får glömma
den ljusa stenen,
att gräva efter den ljusa stenen




Fri vers av BTS
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-05-20 18:42



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej
En stark text om utanförkänslan, att inte nå in, fram, till...
Du har målat det så bra med dina ord.
Hittat stenen?
Lena
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

BTS