Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det inte konstigt? Våra förbehåll till trots...


Ännu en gång

Klockan närmar sig soluppgång,
och fåglar sjunger sitt odé till livet.

Mina händer är iskalla,
för det blir alltid så.
Med ett leende tar du dem i dina,
lutar ditt huvud mot mitt bröst.

Fan, jag som lovat mig själv...
att det aldrig skulle bli såhär igen.

...Jag tror att jag är kär...




Fri vers av Proton
Läst 660 gånger
Publicerad 2007-05-20 19:09



Bookmark and Share


  Nattiz
åååh...va mysig!
2007-05-23

    Bodil Sandberg
ÅÅåååå vad du skriver fint...jag tycker enormt mycket om den här dikten!!!
2007-05-21

  aftermath
nej inte konstigt
bara bra
vi lever
du/ni gör det bra!!
2007-05-20

  Vilsen Annette-hittar vägen
Visst är det så!
Ingen kan ju styra över hjärtat! *L*
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Proton
Proton