Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Yogastund


Man behöver inte vara vig för att vara tom



Jag har sysselsatt mej med tomhet
och alla känslorna finns kvar
Konsten är inte att hitta orden
utan blunda och känna tomheten
låta tomheten skölja över själen
Känna lugnet infinna sig.....




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-20 19:21



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Fint fångat om tomhet och känslor. Gillar!
2007-05-24

    Maria Malm
Tomhet kan vara skönt mellan varven.
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt