Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad heter det på modernt språk


Ha förtröstan

Det är samma samma
samma ursprung
samma misstro
samma hopp
samma längtan
samma ensamhet innerst inne

så lita på mig
du känner mig

(jag litar på dig)




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-05-20 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg