Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den mest avancerade plats där det senaste inom teknik händer, människohjärtan.

Snälla kom hit.
Jag tänker framåt.
Mina och dina planer.
Jag försökte fly.
Jag förstod att jag var en mes.
Så nu har jag kommit för att säga.

Håll mig nu.
Jag är 6 meter från dig.
Och det kanske bara är 6 meter som jag har kvar.

Jag har överarbetat mig.
För dig.
Jag trodde jag skulle hitta världens ände.
Där grät jag ut \"Gud hjälp mig\"
Och du släppte mig innan jag fick säga.

Håll mig nu.
Bara 6 meter!
Och det är allt jag har kvar.

Sorgsna ögon förföljer mig.
Men jag tror fortfarande på det här.
Så snälla stå här med mig.
För jag tror fortfarande på mig och dig.

Håll mig nu.
Jag är sex meter från dig.
Och jag tror att sex meter inte är så långt.

Håll mig nu.
För jag har bara 6 meter kvar!!

Snälla kom nu, jag tror jag faller.
Jag håller kvar det jag tror är säkert.




Fri vers av poemthing
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-05-20 19:56



Bookmark and Share


    sötsnö
jättefiin!
verkligen
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

poemthing
poemthing