Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min tro på livets uppkomst


Livets gudinna

Ur havet steg hon

livets gudinna

hon höll ett 

 barn

vid sitt bröst 

lyfte barnet

mot himmelen 

såg tomheten

på jorden

 

detta 

är ditt rike

detta ska du

befrukta

 




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 751 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-20 20:51



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
underbart!!!
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström