Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
istället för franska  satt jag ute på skolgården och lite sånt av en dålig måndag och skrev:


Har gud slått dig lilla barn?

Har gud slått dig

lilla barn?

du sitter i ditt hörn och gråter

Ja han brukar ju slå dig

lilla barn

Ja jag vet ju det

Tyck synd om dig själv

lilla barn

Du säger att ingen förstår

Men förstår du ens själv

lilla barn?

Att gud även slår mig

Du gör det här mot dig

lilla barn

ryck upp dig ocg ta dig i kragen

Gud slår alla i magen

lilla barn

och inte misströstar vi

Du måste inse

lilla barn

att det är det här som kallas livet

Så gråt inte

lilla barn

det är dags att växa upp nu

-




Fri vers av BaraSaraaa
Läst 456 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-21 16:49



Bookmark and Share


  tingeling
Väldigt ärlig. Jag gillade den skarpt. Bra!
2007-06-29

  Frederick
Gullig text! :)
2007-05-22

  Amina
OMG
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

BaraSaraaa
BaraSaraaa