Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av jasmin



Med doften av jasmin hängande i luften
beundrar jag dig på avstånd
Du är nog det vackraste jag sett
och jag ser avundsjukt på dig
Din doft gör att alla vänder sig om
och spricker upp i ett saligt leende
Stannar till lite för att njuta av din åsyn
vetandes att skönheten varar inte för evigt
Jag har redan,som de flesta också gjort
brutit av ett knippe små kvistar
Sitter nu och andas in din doft,
doften av jasmin i hela mitt ansikte
För när vintern nalkas igen blir du kal
naken och doftlös i all din härlighet
för att nästa vår väcka människors beundran igen





Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-05-21 17:37



Bookmark and Share


  Moorelly
flersidig och fin... trevligt tycker om att få accosiationer - jasmin tack
2007-05-23

  Ronny Berk
den jasmina doftspråket talar du med en vindburen säkerhet...
2007-05-21
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt