Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Milkyway

Milkyway, varför just Milkyway?

Av alla ord i mitt vokabulär?

Kan nån förklara för mig?

Varför blir det alltid så här?


Jag kan inte skapa drömmar mer!

Och allt är Milkywaydemonens fel!

Jag blundar men inga bilder jag ser!

Får jag inte drömma blir jag stel!


Jag befinner mig mitt i min skärseld!

Men, var jag inte här alldeles nyss?

Detta är väl min värld, med omgäld.

Då hoppas jag väl igen på min räddande kyss...




Fri vers av Veronika Lundqvist
Läst 374 gånger
Publicerad 2005-03-11 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist