Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är så jäkla mörk och trist

Jag är onödig

Är så jäkla mörk och trist

Fast jag älskar färg




Bunden vers (Haiku) av Veronika Lundqvist
Läst 367 gånger
Publicerad 2005-03-11 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist