Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

många
skyndar förbi
men du är kvar
i luften, i regnet
bland stjärnorna
långt långt ifrån mig
stannar du
som en hand
värmande
på min axel






Fri vers av marianela
Läst 473 gånger
Publicerad 2007-05-21 19:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
åh.vad mysigt.jag hör my bloody valentine i huvudet med.
2007-06-10

    singforabsolution
Vilken häftig text!

långt långt ifrån mig
stannar du
som en hand
värmande
på min axel

/sfa
2007-05-21
  > Nästa text
< Föregående

marianela
marianela