Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad och uppmanad av Christer Fäldt


att leva trots allt


svindlande stort att
röra på tårna
flyta i vatten
snor smakar salt

svindlande stort med
vinklar i vrårna
midsommarnatten
brännande kallt

svindlande stort att
kula på korna
råka en myra
värpa ett ägg

svindlande stort med
skit under skorna
nyfångad lyra
timmerhusvägg





Fri vers av Maud Li
Läst 378 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-22 00:24



Bookmark and Share


    Mr.painter
Japp snor är salt hehe
Bra bra
2007-05-22

  aftermath
tillbaka till roten alltså
kuliga, fina rader som väcker respekt
hedervärt och långt bort från world wide webb..
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li