Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspår


Fotspåren i snön
visar var jag har varit
inte var jag ska




Bunden vers (Haiku) av Fuyoh
Läst 664 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-22 12:05



Bookmark and Share


  Patrick K
Denna gillas. Perfekt i sin enkelhet.
2007-08-29

  lodjuret/seglare VIP
Påminner om början av boken
\'Öknens ande\' av Karl May

Två män som rider i öknen
möts av ledaren
för ett banditgäng och
följande dialog utspelar sig.
-Vart är ni på väg?
-Ditåt. (pekar framåt)
-Varifrån kommer ni?
-Därifrån. (pekar bakåt)

jag gillar själv kluriga texter
så tack för att du lade ut din
2007-08-27

  Alina Ögger
Enkel! Och suveränt insiktsingivande!
2007-08-05

  Kent Love
mycket bra... fortsätt så...
2007-06-12

    Cajsa
Mycket bra skrivet, tycker om
2007-06-12

  stella
Fast ibland önskar man att de visade vägen...Kort och gott klockren!
2007-06-04

  Anders P VIP
en fin aforism i haikuform.
2007-05-25

  Fuyoh
tack...
2007-05-22

  DanSan
**************************

Mmm. . . finstämmd haiku!

Det är resan som gör målet värt
att ta stegen utåt, lite närmare.

**************************
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Fuyoh
Fuyoh

Mina favoriter
aprilsamling
Kort uppehåll