Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...jag hoppas den talar för sig själv!


Vårkvitter - Haiku




fåglarnas kvitter
får mig att stanna till -
smältvattenpölar

 

 




Bunden vers (Haiku) av Fuyoh
Läst 759 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-23 11:42



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Vårtecken att må gott & njuta av:-)
2009-04-24

  Gunwale VIP
Tycker mig se hur de badar...
2008-04-23

  [jimmy]
fin!
jag vill tro att fågelvittret stoppade dig inför pölen, inte ledde dig in i den...:)
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Fuyoh
Fuyoh

Mina favoriter
aprilsamling
Kort uppehåll