Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så härligt slaskigt så här i början på våren...


Smältvatten - Jitarazu




smältvatten -
barnens fördämningar
brister

 

 




Bunden vers (Haiku) av Fuyoh
Läst 846 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-05 19:42



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
Lysande.
2008-10-30

  camillala
mycket bra;D
2008-04-05

  thyra
Underbar!
2008-04-05

  Larz Gustafsson VIP
Men ytterst sällan de vuxnas.
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Fuyoh
Fuyoh

Mina favoriter
aprilsamling
Kort uppehåll