Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Pappa kartläsare" var igång!
(enligt honom själv hade han ett lokalsinne likt en mänsklig GPS...)
Precis som många andra män kände han en såklart en stor
ovilja att fråga någon om vägen...



Vilse - Haiku




kartan upp-och-ner;
var steg allt längre ifrån
British Museum

 

 




Bunden vers (Haiku) av Fuyoh
Läst 679 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-07 12:34



Bookmark and Share


  Markattan
Hihi, ja, så kan det gå
när envisheten är för stor :o)
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Fuyoh
Fuyoh

Mina favoriter
aprilsamling
Kort uppehåll