Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstingerrobotar.

Ljuset virvlar ner som fåglar i skyn
spottar ut som toner av en gitarrist
och exploderar som fyrverkerier.
För att fastna som ett fotografi
och blända sekund efter sekund,
intryck fästa på din näthinna.




Fri vers av J.Markus.K.Brännström
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-22 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Markus.K.Brännström
J.Markus.K.Brännström