Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt av förvirring

Korta jäktade bilder
irrande tryckande press
blixtrande oförklarliga inslag
av ångest förvirring och stress

en natt utan trygghet
av orolig sömn
där dröm blir verklighet
och verklighet dröm

en natt där rofylld vila
hör till en fjärran värld
föder en dag av trötthet
tanken utmattad, tärd




Fri vers av Pica pica
Läst 470 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2004-02-09 11:10



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Dessa nätter känner jag allför väl till
bra beskrivet
2008-05-17

  Last Word Spoken
Den här är väldigt vemodigt vacker!
Väldigt fint flyt i hela poemet!
Grattulerar till stjärnan!
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica