Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fallet

Mitt liv har fallit ihop
Jag ligger ner och kan inte komma upp
Hjälp mig
Så hjälper jag dig




Fri vers av teaterapa
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-22 16:56



Bookmark and Share


  RiJoKu
Finurlig, humoriskt.
Dett kallar jag ÄKTA kylskåpspoesi. Keep up the good work!
2008-04-28

  Albert
den också, vad fint du skriver!
(fast det var jobbigt innehåll)
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

teaterapa
teaterapa