" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




vi glider in och ut ur motiv

 

som sittande fåglar
på ett strömmingsskär

mellan kobbar av stulen lycka
förblir vi 
de samma
som vi skyr

våra tankar som reagens
utstryk på någons objektglas

se hur farleden ligger där
utsträckt som kalenderflicka
många sköna distansminuter
till dess bittra slut

såna är vi
sittande fåglar

ta en kaka nu
innan kaffet kallnar
doppa nu
för fan!




Fri vers av aftermath
Läst 468 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-23 00:01



Bookmark and Share


  Azerola
så innehållsrik och fin....kan bara säga
mycket vackert gjord precis som en tavla.
2007-05-23

  Lasseman VIP
Det är gott! kaffe med dopp! Klurig men skön poesi, när den är som bäst! läser och njuter..applåderar
2007-05-23

  Maud Li
Som ett inifrån och utifrån betraktande på en gång. Innefattar väldigt mycket. Gillar!
2007-05-23

    Donna
...sittande där...med vingar och allt...varför inte flyga..?
2007-05-23

  Elin R
snyggt om att gå på rutin, tänker jag. inte utan humor heller, mycket tack vare slutet. jag gillade att läsa den. tack.
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp