Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kärleksförklaring till de underbara vinternätterna i norra sverige..


Långa nätter

Långa nätter
Mörkrets flimrande hypnos

Luften virvlande genom träden
Delas med himlens alla stjärnor

Långa nätter
Jag sitter ständigt här

Drar ner den kalla luften i mina lungor
Låter mig förtrollas av stjärnhimlens magi




Fri vers av Proton
Läst 815 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-22 17:15



Bookmark and Share


  Mike
du har fångat vinternätterna i norr helt perfekt! får nästan lite hemlängtan.
2007-07-30

    Bodil Sandberg
Åhhhhhhhhh vad jag skulle vilja vara där...kanske jag beger mig just dit!!!!
2007-06-02

  Nattiz
Mmm...vinternätterna här är underbara *myser*
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Proton
Proton