Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Infanteristen

Lite tafatt sådär,
från min barndoms år.
Med det solvarma gräset under fötterna,
och den största pinne jag kunde hitta.

PANG!

Blev jag just skjuten,
eller var det vardagen som slog omkull mig?

Så faller regnet omkring mig,
frusen in i märgen.
Det är en vacker ridå,
och scenen är min egen.

Klockan ringer, dörrar slås upp
Nu är det min tur...




Fri vers av Proton
Läst 767 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-22 17:27



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Din dikt Infanteristen är mer än bra...ja absolut...barndomens tid...och ungdomens estrad...jag tycker det verkar som om du intagit scenen med poetisk pompa och ståt!!!!Ja det är ju din tur nu!!!!
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Proton
Proton