Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klaustrofobisk fantasi


Övergiven som bokstaven x
i en till synes olöslig ekvation
hör jag pulsslagen svagt ticka fram
ett kodat meddelande till världen:

väggarna tar ytterligare
ett steg emot mig




Fri vers av BTS
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-05-22 21:11



Bookmark and Share


  Lena Renman
Förbaskat bra beskrivning på solokänslan som kryper...
Lena
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

BTS