Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åkpass


Karusellen
snurrar
fortare än du kan springa




vet du inte att man skall åka på den




Fri vers av Catrin
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-22 23:04



Bookmark and Share


  Rosmarin
Den var ju bara mitt i prick!
2007-05-23

  Jan Linderoth
du skriver bara bättre och bättre, var ska detta sluta? du får en liten applåd av mig.
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin