Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

74




Vargkvinnan i rulltrappan





Vargkvinnan
sågs åka uppför
rulltrappan
den här morgonen

Hennes gap var stort
och hennes ylande
genomträngde sorlet

Det var en sällsynt syn
vid den tiden på morgonen

Hon lämnade en skriven lapp
till flickan som stod framför henne

där det stod

-Ingen når Sanningen
utan att ha mött mig-




Fri vers av Rachel Roth
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-05-26 09:23



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
fabelfin sanning.
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth