Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
79


Magnolia




Skalar av mig
kroppen
tankarna
känslorna

för att träda in
i själva
pulsen
av varandet

med mig därifrån
tar  jag

en fulländad
magnoliablomma




Fri vers av Rachel Roth
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-27 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth