Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

71




Terrängmakerskan



Hon rör sig korsvis
över de svedda fälten
strör omkring sig
ord som länge
varit insprängda
i grottväggar


Skapar terräng
i ödemarken,
historia där
allt varit utplånat


Med en frenesi
tänder hon eldar
längs flodbankerna


Samtalar med hägern
och får kraft
av örnens vingslag






Fri vers av Rachel Roth
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-25 10:21



Bookmark and Share


  Anders P VIP
som att födas på nytt. stark känsla
2007-05-25

  stella
Underbara bilder du skapar här...andra stycket vittnar om stordåd. Snyggt!
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth