Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlöst

Kan inte sova..
Vad det beror på ??
Ja det vet jag innerst inne..

Är så trött på alla känslor just nu..
alla löften ..
alla måsten ..

Men allt detta är också bara känslor..

Varför då bry sig??

Jo för att jag är jag ...
för att jag tar mig tid att känna alla känslor...


Grubbleri hit och ett kaotiskt snurrande dit..

Var ska man hamna??
Var kommer jag att landa??

Det får tidens tand utvisa....

Gonatt gonatt....i denna sömlösa natt




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 473 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-23 01:18



Bookmark and Share


  nattig
Fin och känslig text om när man vill så mycket och känslorna vill inte landa där man vill. Vackert och lite vemodigt.
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin