Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite rim och glädje till vardagen kanske.


alla kan känna

Jag trodde ej det gick

Jag visste inta att man fick

Om jag en dag kunde sluta leta

Om ändå känslan i mig kunde sluta tveka

Om det är sant

Vore det inte ballt?

Alla kan känna

Alla kan vara med

På saknaden.se

Titta in får du se

Nästan så man tror

Kanske en bättre värld går att skapa

Där vi tillsammans varandra kan skydda och vaka

Vem vill inte hylla, fira eller finna?

På saknaden.se kan man bara vinna




Fri vers av Jörgen Dahlberg
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-23 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg