Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Go with the flow, liksom.

 

 

 

 

 

 

du s-s-s-stammar dig genom livet

kan du inte s-s-s-sluta s-s-s-stamma

 

 

 

 

 

och

 

 

 

 

 

baaaaaaaaaaaaaaaaara
vaaaaaaaaaaaaaaaaara?

 




Fri vers av fossie
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-23 19:57



Bookmark and Share


  Carlita
hehe talande och bra, så känns det verkligen med en del människor, man vill bara sparka liv i dem!!
2007-05-24

    Noyle
:) Bra!
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie