Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantastiskt

Det känns som att du sjunger en ballad
När du singlar slant om våra liv
Du vet inte hur dyrbara dina ögon är
För du har aldrig sett dina egna tårar
Aldrig sett dina ögon blanka som speglar
Speglar som krossats mot knivar
Lika skarpa som brustna hjärtan




Fri vers av poemthing
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-05-23 20:17



Bookmark and Share


  Sariz88
Ack den ljuva kärleken..och du skildrar den på ett just fantastiskt vis som också titeln till din dikt uppvisar!
2007-05-23

  Linda Odelmar
fin, tänkvärd och jättebra beskrivet..många bilder du målar upp på så få rader..
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

poemthing
poemthing