Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med en vän på lika nivå, ett gemensamt öga och andetag i kärlek


vi log under samma blinkning

 

Magisk skymning

skuggan talar till mitt öga

viskar blinkningar i motljus av månens
halva

sveper över kinden och lockar leendet över
rödlätta

 tokigheterna leker tafatt i klingande toner med
fåglars kvällssång då vinden far genom håret

Däcken knastrar mot grusad beläggning

 

Vi möttes i dag

två enade
medvetna i en omedveten värld

under ekars skira grönska och snabba pulser bakom
lekte skuggan i våra ögon och vi log under samma
blinkning




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-05-23 20:37



Bookmark and Share


  Sariz88
Fin dikt!:)Framvisar tydligt hur kärleken så omedvetet inträffar som en blixt ifrån en klarblå himmel och det är ju just det som är så himla härligt! *glädjeskutt*
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson