Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu sitter jag här under eken som har våra namn inristade i sig, och tänker tillbaka, utan att jag vi

Våra namn är fortfarande inristade i eken jag sitter under
Tur att det är mörkt, så att jag slipper se spåren efter \"du&jagtiden\"
Jag vill inte minnas den
Inte minnas hur du svek mig

Eller hur länge jag satt här och grät




Övriga genrer av lillapoeten
Läst 910 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-24 14:38



Bookmark and Share


  systra
Fy va ont...vet precis....Starkt så jag skulle kunna...ahhh!!
2007-08-19

    amandala
väldigt fin ! bokmärker :D
2007-08-19

  In search of sunrise
Väldigt fin men väldigt sorgsen. Svek är det värsta...
2007-08-08

  ettjag
bra, bra!
2007-05-24

  swimsus@gmail.com
urgl..nostalgi i dyster regi...Mycket fint...de där träden står ju ett par hundra år, medan kärleken den kommer och den går..
2007-05-24

  SvaldAvEvigheten
Fin liten dikt om hur någon svek dig, du gör orden väldigt vackra!
Jag gillar alla dina dikter, du skriver så bra!
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

lillapoeten

Mina favoriter
Ensam hemma
Dunkel