Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmar är svävande, inte panikslagna skrik om natten










det måste varit släckt länge här
för jag ser inget det är
så fasansfullt mörkt

inte ens mina
viskningar kunde leta sig fram till dina öron
mina pappersflygplan till dig störtade
i dina glasögon
i Köpenhamn en natt i
oktober,
då alla trotoarer var bäddade
med lakan istället för löv


svängarna var för snäva &
någonstans på motorvägen tror jag
vi tappade bort oss själva
våra ryggar förstod att
världen vi levde i var för gammal
liksom sliten i alla hörn med
utrivna sidor och

molnen drog sig mot jorden
som de alltid gör i oktober
som vi alltid gör i oktober






















Övriga genrer av lillapoeten
Läst 1177 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-08-23 15:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jävlar vad bra.
2010-07-14

  Emmelina
slutet! ja. slutet. mest allt, men mest slutet
2009-07-05

  Ebananernagula
Wow. älskade den här.
2009-05-14

    Griddie
vacker...enormt..
2009-01-04

  VampyrÄngel
Ett ord;
wow.
*applåderar*
2008-10-17

  Manal
mkt bra skrivet
2008-10-14

  Amina
bäst på länge. medalj!
2008-08-25

  Elaine.S VIP
Det är något med de här raderna som fastnar, det känns som uppbrott och avsked..
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

lillapoeten

Mina favoriter
Ensam hemma
Dunkel