Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lejontårar.



glassplitter ristade nagelmärken
i horisontens spetskant
molnen tjocknade &
fötter ritade hjärtan i
himlen.

(jag vet att det såg
makalöst fint ut,
men även lejonet
grät den natten)





Fri vers av lillapoeten
Läst 1298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-28 18:23



Bookmark and Share


    amandala
wow, underbart! & du får till det sådär mystiskt.. Bokmärkning !
2008-08-05

  Jolly Roger
o.0.
Due är bra, din dikt är bra allt är bra .
APPLÅDER till dig. ^*
2008-06-21

    ingvar VIP
Det såg makalöst fint ut (och hur mycket kan inte göra det, på ytan) men till och med då kan själva lejonet gråta. Din begåvning förnekar sig inte här heller!
2008-06-11

  Emmelina
att du har kommenterat och tyckt om mina texter är otroligt smickrande. dina ordsammansättningar får mig att tappa andan. jag hade antagligen döt av andnöd om du bytt men till och så jag tackar dig för att du är lite mänsklig fortfarande. gud, det här är vackert.
2008-06-11

  Anafenza
Sjukt vackra ord, väldigt poetiskt.

tack för kommentarerna, de gjorde mig väldigt glad :D
2008-06-04

    Griddie
så vacker...tycker åtminstonde jag
2008-06-04

  Carola Zettergren
Suveränt poetat av dig!!!!
2008-05-29

  Miss Pauline
herregud, helt underbart bra!
2008-05-29

  VampyrÄngel
vaaackert ^^
2008-05-29

  tatjana
Jättebra!
Mycket snyggt :)
2008-05-28

    ingvar VIP
Instämmer med Fobi. essutom underfundig text, som man kan fundra länge på. Bra!
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

lillapoeten

Mina favoriter
Ensam hemma
Dunkel