Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är onsdagsnatt. & hej någon som vill köpa mina fjorton ljus på min nästa tårta?


en hallonmask






Tår som viftar i svag otakt
är så mycket vackrare än
inövade danssteg & inte ens
jag visste att regnmoln kunde
vara lika vackra som uppätna hallon

(när det skyms av
rätt människas rygg)






















Fri vers av lillapoeten
Läst 1012 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-14 21:45



Bookmark and Share


    vemod
jättebra helt enkelt!!!
2008-08-11

  ettjag
åh, du är så bra!
vad glad jag blir.
applåder!
2008-08-07

    ingvar VIP
Javisst, du har så rätt! Tår som viftar i svag otakt är mycket vackrare än så mycket annat! Och även regnmolnen och hallonen stämmer bra! Men "rätt" människas rygg ska det vara! Utmärkt!
2008-08-02

  Amina
Gud bevare mig väl. du är helt otrolig nu på den där konsten med dikter.......hur i hela fridens namn bra kommer du inte va om några år. holy shit. PUSS
2008-07-20

  Solstorm
Lillan. Som jag beundrar dig.
Du är fantastisk
2008-07-15

  Il poeta della luna
Poetiskt värre!
En text där enkelheten
tillåter känslan,
och orden,
att eka i sin egna förunderliga dans
och jag gillar!

Patrik [läs gärna någon av mina senaste texter]
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

lillapoeten

Mina favoriter
Ensam hemma
Dunkel