Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blomvatten




inga fallande stjärnor
letar sig in längre

men om jag aldrig hade
ropat efter dig under ytan
så kan jag lova
det hade inte varit jag då




Fri vers av lillapoeten
Läst 891 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-07 23:07



Bookmark and Share


  Il poeta della luna
Känsloladdat och
vackert i sin enkelhet!
Orden bär sin roll, och ingen står utan roll
alla 'pratar',
alla förmedlar och
alla deltar i det pussel som skänker bilder
Bra! (!)

Patrik [läs gärna någon av mina texter]
2008-07-07

  Solstorm
äntligen skriver du något nytt
som jag längtat

Du är makalös!
2008-07-07

  Louise. J
vackert..
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

lillapoeten

Mina favoriter
Ensam hemma
Dunkel