Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bokstavligt. & kameror & ljudnissar skötte sitt jobb. jag hade åttiotalskläder, det var solnedgång. mitt hjärta hoppade ur led. (jag är i lyckoyra & allt jag skriver bli bara potatismos. men jag gillar det, börjar vänja mig vid att vara lycklig)


jag dansade trehundra tryckarvarv igår

jag ska hälla i mig gönt thé, gå omvägar kring rökare, sova tvåhundra timmar varje natt & leva som nykterist.

jag ska aldrig mer äta röda godisar & inte heller gå i närheten av microvågsugnar. sedan ska jag leva i en evighet, leka teaterapa i två egivheter till, förbättra världen en massa, leva fattig
& älska mitt liv.




Övriga genrer av lillapoeten
Läst 1017 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-19 18:13



Bookmark and Share


  Emmelina
ilike!
2009-07-05

    gnupung
Underbar :)
2008-06-12

    Vickin
Väldans charmigt och tilltalande och sättet du skriver på gör att man fastnar. Bravo!
2008-06-09

  Carola Zettergren
Strålande på alla sätt och vis!!!Mycket inspirerande..Bokmärks!
2008-05-29

    ingvar VIP
Låt för all del dessa underbara rader få vara kvar! Härligt att läsa! Just så kan man, t. o. m. som \"äldre\" som jag, stundtals uppleva livet. Låt, om Du så upplever det, mycket bli \"potatismos\", men moset kan - som här - bli alldeles delikat. Varenda imuls, som Du känner att Du skulle vilja göra, är skön. FÖRSÖK! Din dikt är strålande!
2008-05-28

  guld
nejnejnej avpublicera den inte! jag tycker verkligen om den!
det där är så mycket jag så det inte är sant, jag före just nu i alla fall. jag saknar mig, ta inte bort den här påminnelsen.
2008-05-25

    lillapoeten
ush, jag måste bara säga att jag egentligen tycker jag borde avpublicera denna (då kan man ju fråga sig varför jag inte gör det, & det har jag bara dåliga svar på så vi lämnar den frågan), snälla fly inte från min sida efter att ni läst detta, kika gärna på något annat istället, enligt mig så finns det texter jag skrivit som är något bättre än denna.

ännu en onödig kommentar.

kram & puss & nyp kinden
/Elvisa
2008-05-21

  Amina
sötnos. <3
2008-05-20

  Svante
Ha ha, det låter bra det. Kör hårt :)
2008-05-19

    Wewill
underbart skrivet. gillar det fantasirika upplägget.
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

lillapoeten

Mina favoriter
Ensam hemma
Dunkel