Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jodå. jag är snart fjorton år & heter sofia. som om det gjorde saken bättre.


jag borde vara stor nog för att inse att kärlek är en myt



det spelar inte längre någon
roll om vi ser på samma regn
det är ändå olika fönsterrutor
som träffas av det & ingen
liksom bryr sig längre inte
heller jag

mina föter dinglar
inte längre, jag är likgiltig
& gubben i månen har trillat ner.






Övriga genrer av lillapoeten
Läst 1019 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-12 15:53



Bookmark and Share


  Lars-Göran
Oj!
Det får mig att tappa andan när man läser detta fina stycke!
Kärleken verkar vara osynlig, men finns där alltid i allting som lever.
Livet själv är bara kärlek.
Så länge du andas in, får du kärlek.
När du andas ut då ger du kärlek!
Fortsätt skriva och utvecklas!

Mvh
/Lars-Göran Nilsson
2009-09-13

    fakeheaven
jag älskar den! bokmärke? svar ja
2008-06-22

    ingvar VIP
Jag hoppas att fötterna snart ska dingla igen och att månen ska komma på plats!
2008-06-14

  Miss Pauline
perfekt .
2008-06-13

    Jojjan
Fint och så äkta :)
2008-06-12

  VampyrÄngel
så bra skrivet. Ha hopp!
2008-06-12

  © anakreon VIP
Din skickliga dikt till trots kommer du inom kort att upptäcka att Kärleken alltjämt finns och att månen envist visar sig på himlen, så fort den får en chans.

Kärlekssorger är en smärtsam krydda i människans liv; särskilt tung att bära när man är mycket ung och mycket gammal.
Carl-Erik
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

lillapoeten

Mina favoriter
Ensam hemma
Dunkel