Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kaka

En kaka är livet.
En kaka är god.
En kaka är ond.
En kaka är Gud.
En kaka är Satan.
En kaka kan skänka dig tröst.
En kaka kan inleda dig i frestelse.
En kaka kan rädda dagen.
En kaka kan stjälpa magen.
En kaka må vara liten.
En kaka må vara stor.
En kaka må vara obetydlig, men
En kaka, tänk vad den kan vara...




Fri vers av Veronika Lundqvist
Läst 359 gånger
Publicerad 2005-03-12 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist