Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Ibland känner man sig överlycklig
Ibland inte lika lycklig

Ibland så tror man på det man gör
Men ibland så är man så nere att man inte gör det

Ibland är ett så starkt ord egentligen
Det används väldigt ofta,
i saker o ting

Men ibland, då är inte ibland det bästa ordvalet...




Fri vers av Noname
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-23 21:24



Bookmark and Share


  Linda Odelmar
sant..ibland...

ja du, det finns många ord som används fel, i denna dikt har du i alla fall lyckas använda ett av dom rätt
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Noname
Noname