Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter lunchpausen på jobbet idag...


Till Solen

Äntligen nådde
dina gyllene armar
mitt bleka ansikte

varma var dina händer
som strök med ömhet
min frusna vinterkind

jag blundade stilla
hörde dig viska:

Snart, mycket snart
hörs koltrastens sång
till bäckens porlande
ackompanjemang

Snart, mycket snart
ska jag fylla ditt krus
med ljuvliga dofter
av sprängande vår




Fri vers av Pica pica
Läst 286 gånger
Publicerad 2004-02-09 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica